Kinderpretland trakteert ……..

Al vanaf april hebben we allerlei extra activiteiten om ons 20 jarig bestaan met jullie te vieren!

We hebben er bewust voor gekozen om niet alles in één feestweekend te proppen, maar juist door het jaar heen allerlei extra’s te organiseren zodat zoveel mogelijk gasten gebruik kunnen maken van deze leuke extra activiteiten!
(Paaseieren zoeken, Ballonnenclown en de Vlaamse Kermis zijn al geweest…)

Het weekend van 1,2 en 3 september hebben we gedoopt tot het “Kinderpretland trakteert” weekend.
Op vrijdag 1 september mogen alle bezoekers een “stukje” uit de snoeptaart nemen, op zaterdag 2 september trakteren we iedereen op een drankje en op zondag 3 september trakteren we iedereen op een lekker ijsje!

Op vrijdag 1 september kan je van 14:30 tot 15:30 zelf een cupcake versieren! Deze mag je dan natuurlijk ook zelf opeten of gewoon meenemen 🙂

Op zaterdag 2 september trakteren we je verder nog op een dansworkshop verzorgt door dansschool The Big eXperience! Van 14:30 tot 15:00 uur is er een workshop voor jong en oud! Meedoen met de moves van de instructrice of gewoon je eigen danspasjes het maakt niet uit, als je maar een halfuurtje “los” gaat!

Verder kan je vanaf 1 september de hele maand gebruik maken van de speciale kortingsbon op onze “Wij vieren feest”-flyer, dat is mooi 20 % korting op de entree voor maximaal 4 personen per bon!
Deze flyers hebben we vanaf april aan onze klanten uitgedeeld. Alleen originele flyers worden geaccepteerd!
(Let wel op: op zaterdag 9 september zijn we gesloten als speeltuin ivm een goede doelen actie!)