Heeft u een vraag?

Stel ons die gerust, telefonisch of via het Contactformulier, wellicht staat uw vraag al op deze pagina, dan heeft u ook al meteen het antwoord 🙂

Heeft Kinderpretland ook een abonnement of jaarkaart?

**Nee, u betaalt bij ons gewoon per bezoek de entree, omdat u gewoon uw eigen eten en drinken mee mag nemen, bent u dus niet verplicht om iets van de horeca af te nemen.

Hoe oud is KInderpretland?

Kinderpretland is opgericht op 1 september 1997, we bestaan dus al bijna 20 jaar.
Maar onze speelstructuur wordt elke maand gecontroleerd en indien nodig gerepareerd..
Elke dag wordt er gepoetst en elke week worden de toestellen gestofzuigd en ontsmet. Je zou het dus bijna niet zeggen dat Kinderpretland al zo “oud” is….

Hebben jullie ook glutenvrije frietjes?

In principe worden de frietjes in aparte pannen gebakken. Snacks gaan altijd in andere frituurpannen.Kinderen met Coeliakie of glutenintolerantie kunnen dus gewoon gebruik maken van een arrangement. Als u dit bij u bestelling ook nog aangeeft, maken we ook een speciale snoepzak voor hem of haar!

Waarom mag je met natte kleren niet meer binnenspelen?

De binnenspeeltuin heeft 7 glijbanen, waarvan de Freefall natuurlijk het vetst-coolst is. Maar als je op een glijbaan met natte kleding gaat, dan rem je..met het gevolg dat je scheef gaat of juist zelfs over de kop kan vliegen… Als je dan van de Freefall gaat, is het echt een vrije VAL…Dus in verband met het gevaar..

Op wat voor tijden kan ik telefonisch contact opnemen?

Tijdens onze openingsuren hebben we 3 telefoonlijnen beschikbaar en kunnen we u makkelijk te woord staan. Op de dagen/ uren die we niet open zijn, kunt u ons bereiken tijdens de “kantooruren”.
Er is dan maar één telefoonlijn beschikbaar, indien bezet wordt u verzocht het later nog eens te proberen…De telefoon wordt dus 7 dagen per week beantwoord!

Is er ook een kinderboerderij?

Ja, in het recreatiegebied ligt ook een kinderboerderij. Niet bij of vast aan Kinderpretland, maar een 10 minuten wandelen het bos in….De toegang tot de kinderboerderij is gratis. De kinderboerderij ligt tegenover het klimbos.
Je kan een bezoek aan de speeltuin ook nog combineren met het Natuur- en Milieu educatiefcentrum. Hier is de toegang ook gratis! Kijk op www.ijzerenmanweert.nl voor meer info over het recreatiegebied.

Heeft Kinderpretland ook WiFi voor klanten beschikbaar?

Bij Kinderpretland is er een wifi netwerk waar u gratis gebruik van mag maken. De inlogcode kunt u aan de bar vragen 

Kan je met de pin betalen?

Bij onze entreekassa en bij onze bar is een pinautomaat. Deze is geschikt voor alle pinpassen. Creditcards kunnen helaas niet worden gebruikt.
U kan bij ons ook extra geld “bijpinnen”. Ook als u dat geld niet bij ons opmaakt, kan u gewoon contant geld pinnen! Handig als je nog cash geld in je beurs wil hebben!!