De speeltuin

Bij Kinderpretland vindt u een binnenspeeltuin en een buitenspeeltuin op één lokatie:

Binnenspeeltuin

acrobatiekIn de binnenspeeltuin is het een grote jungle, waar kinderen uren kunnen spelen, klimmen, springen en glijden. Durven ze niet van onze free-fall glijbaan? Dat is geen probleem, want ze kunnen ook van een van de andere glijbanen afzoeven om weer op de begane grond te komen.
Of willen ze proberen of ze ‘sterk’ genoeg zijn om de klimwandjes te trotseren en dan via de supersnelle glijbaan weer naar beneden.
Of gaat uw kind liever lekker springen op het springkussen of rollen in de ballenbak. Voor de peuters hebben we een eigen domeintje zodat deze zich ongestoord kunnen vermaken.

Buitenspeeltuin

Vindt u het lekker om buiten te vertoeven, dan kunnen de kinderen zich uitleven in onze buitenspeeltuin. Op de glijbanen, de schommels of de kabelbaan bijvoorbeeld.IMG_5933
De toestellen van de buitenspeeltuin moeten helemaal droog zijn voordat kinderen buiten mogen spelen.

Bij heel goed weer kan men lekker met de blote voeten over de touwbrug of van de glijbaan in het water plonsen. Of gewoon een groot kasteel met grachten graven aan het strandje.
De speelvijver wordt “gevoed” door grondwater, waardoor er dus steeds schoon (en ook koud) water wordt toegevoegd.  

Terras

Gezellig wat drinken...Ouders, grootouders en andere begeleiders kunnen natuurlijk lekker uitrusten op ons binnen- of buitenterras. Zoals u van ons gewend bent tegen normale prijzen, maar u mag natuurlijk ook uw eigen eten en drinken meebrengen.
We hebben zelfs draadloos internet, zodat u via de sociale media aan de rest van de wereld kunt laten weten hoe leuk het bij Kinderpretland is! 🙂

Wilt u zeker zijn van een plaatsje, dan kunt u reserveren indien u voor de kinderen een arrangement boekt. Met een arrangement bent u dus verzekerd van een plaatsje én ook nog eens voordeliger uit!

Kinderen onder de twaalf dienen begeleid te worden door een volwassenen!

Honden en/of andere huisdieren zijn niet toegestaan!