Schoolreisje

 

Goed en goedkoop

Scholen en andere (grote) groepen, kunnen buiten de “normale” openingstijden op afspraak naar Kinderpretland komen. Door de ligging in het recreatiegebied is Kinderpretland de juiste keuze voor uw schoolreis. De parkeerplaats is geheel gratis en ook buschauffeurs hebben voldoende plek om hun bus te parkeren.

Ook eigen eten en drinken mag u natuurlijk gewoon meenemen, zie wel onze huisregels. Een waterijsje is al vanaf
€ 0,60 verkrijgbaar! Een OLA-Raket kost bij ons € 0,75!

Zo blijft een schoolreisje naar Kinderpretland of recreatiegebied de IJzeren Man Weert wel een heel voordelig uitje!

Combinaties mogelijk

Wilt u meer dan alleen naar de speeltuin, dan zijn er diverse mogelijkheden. Een bezoek aan de kinderboerderij, een leuke speurtocht, zwemmen in het subtropische zwembad (met buitenbaden), of lekker klimmen in het klimbos.

Nieuw in 2018: Zintuigenpark Weert. Loop een tocht over het allemanspad en kom langs bij alle zintuigen en laat je “prikkelen”
Voelen, ruiken, proeven, horen en zien….ze komen allemaal aanbod bij deze kleine tocht!

Of gaat uw school voor de educatieve toer; dan is een bezoek aan het Natuur- en Milieucentrum vast iets voor U. Bij het NMC krijgt u een indruk welke dieren in het recreatiegebied leven, er is een insectentuin en hier zijn diverse lespakketten verkrijgbaar of educatieve tochten, natuurlijk naar groepsleeftijd.

Kinderpretland wordt bezocht als schoolreislocatie door groepen 1 tot en met 8. Waarbij voor de groepen 6, 7 en 8 een aanvullend programma wordt gerealiseerd. Meestal in combinatie met het zwembad en het klimbos, maar ook GPS-tochten of zelfs bowlen behoort tot de mogelijkheden. Kinderpretland werkt nauw samen met alle partners van het recreatiegebied

Prijzen 2018

-bezoek Kinderpretland: € 4,50 per persoon
-bezoek Kinderpretland+Zwembad de IJzeren Man € 8,20 per persoon
-bezoek Kinderpretland met feestarrangement € 11,00 per persoon
-bezoek Kinderpretland+Kinderboerderij: € 4,50 per persoon
-bezoek Kinderpretland+Zintuigenpark: € 4,50 per persoon
-bezoek Kinderpretland+Natuurcentrum; € 4,50 per persoon

-andere combinaties/prijzen op aanvraag

Vol=Vol

Met een schoolreis kan het natuurlijk ook slecht weer worden/zijn. De maximale aantallen die gelden voor de binnenlocatie hanteren we dus ook met de reserveringen van de schoolreisjes.
Als uw school naar Kinderpretland wil komen, moet u dus altijd vooraf reserveren; dat kan alleen telefonisch op nummer 0495-549118.
U ontvangt van ons dan een bevestiging van uw boeking, waarna uw schoolreis definitief is.
Zo weet u wat we hebben afgesproken en weten wij hoeveel kinderen er maximaal aanwezig kunnen zijn. Er kunnen dus wel meerdere scholen per dag aanwezig zijn, maar we houden het maximale aantal bezoekers goed in acht!
Dagen dat we al volgeboekt zijn in 2018:
donderdag 7 juni 2018
dinsdag 12 juni 2018
dinsdag 26 juni 2018

In 2018 hebben we al boekingen staan van:
de Vendelier – Helmond, de Horizon – Hamont (B),   de Meander – Reuver,  Den Doelhof – Meyel, de Brug – Bocholt (B), ’t Rendal – Lierop, de Verrekijker – Ell, Dirk Hezius – Heeze, de Steenen Brug – Roermond, de Meulebeek – Oostrum, KlimWijs – Eindhoven, Beisterveld – Bergeijk, de Hommel – Venray, De Wegwijzer – Vlierden,  BS de Klimop –  Nederweert, Mariaschool – Someren, IKC de Kerneel – Nederweert,  Lambertusschool – Swalmen, ’t Keuningshöfke – Koningsbosch, Montessorischool – Roermond, de Rank – Helmond, de Harlekijn – Baexem, de Duizendpoot – Stramproy, de Heihorst – Heibloem, de Klimboom – Best, de Schepelweyen – Dommelen, Dierdonkschool – Helmond, Budschop – Nederweert, Beneden Beekloop – Geldrop, Willem de Zwijger – Roermond, Patricius – Echt, Op Stap – Weert, de Tweesprong – Nederweert-Eind, Jan Nieuwenhuizenschool – Eindhoven, de Bergen – Eindhoven, de Vendelier – Helmond, Aan de Bron – Weert, Synergieschool – Roermond, de Stapsteen – Herten, OBS Ekenrooi – Aalst.

bijgewerkt op 31-05-2018