Prijzen & Arrangementen

Entree Kinderpretland :  € 4,50

De entreeprijs is € 4,50 per persoon per bezoek!*
*Kinderen onder de 2 jaar  hebben gratis entree & volwassenen boven de 65 jaar hebben gratis entree (legitimatie verplicht!)

Kinderpretland is door zijn unieke ligging de ideale plaats voor elk feest. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, buurtfeest, schoolfeest, personeelsfeest of welk feest dan ook. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw feest slaagt wat voor weer het ook wordt.

Combikaartje : € 8,20

Als u op dezelfde dag ook gebruik wilt maken van zwembad De IJzeren Man hebben we als arrangementje een combikaart voor u.  U betaalt dan € 8,20 aan onze kassa en krijgt het entreekaartje van het zwembad al mee! De “losse entree” van het zwembad bedraagt € 5,30 met een combikaartje betaalt u dus nog maar 3,70 voor het zwemmen! (kijk wel naar de openingstijden van het zwembad op www.zwembadweert.nl )

Kinderfeestje : € 11,-

Voor kinderfeestjes hebben we het volgende arrangement:
Entree, patat met mayo, frikandel/kroket/knakworst, 2 x fris, ijsje en een snoepzak voor € 11,00
U kunt inplaats van de friet mayo met snack ook een pannenkoek naturel nemen. De prijs blijft dan gelijk.
Het is mogelijk om uw kinderfeestje on-line te boeken. Betalen kan meteen via Ideal of u kiest voor betalen aan onze entree kassa op de dag zelf!
Voor betaalde kinderen die door omstandigheden niet kunnen komen, krijgt u het geld gewoon terug!

U kan ook nog “ouderwets” telefonisch reserveren. Bellen kan 7 dagen per week!
Het telefoonnummer is 0495-549118 (vanuit België 00 31 495 549118)
U kunt dit ook als kado aan iemand geven, we hebben ook kadobonnen

Nu boeken? ga naar kinderfeestje reserveren

Kinder High Tea : € 12,50

Een Kinder High Tea arrangement bestaat uit entree, een magdalena cakeje, een mini slagroomsoesje, een macaron, een softkiss chamellow chocolade, kaasvlinders, een mini pitabroodje ham/kaas, een bitterbal, thee, onbeperkt ranja, een zakje met 3 snoepharten en een cornetto classico! Dit arrangement kost € 12,50  per persoon
Na binnenkomst spreekt u met ons af hoe laat u de thee en hapjes geserveerd wilt hebben. Ranja staat al vanaf binnenkomst op de speciale High Tea tafel!
Dit arrangement is alleen online te boeken en moet u meteen via Ideal of Bankcontact betalen. Minimum aantal is 6 personen. Boeken moet uiterlijk 3 dagen vooraf gebeuren! Om te boeken, klik dan HIER